The Band


Cal Eurlings
De songwriter, de stem én het kloppend hart van de band; Cal maakt niet alleen muziek, zij is de muziek. Haar persoonlijkheid zie je terug op het podium en haar verhaal vind je in de songs - Powerful, full emotion, energy and complete passion - een frontvrouw die elk publiek en elke zaal aan zich weet te binden. 

Marc Delaet
The man behind the six-string. Zij aan zij delen Cal & Marc al jaren vele podia. En niet voor niets. De magie waarmee Marc zijn gitaar bespeelt, slaat als een vonk over op ieder publiek. Een echte eye- and ear catcher in the Leavin' Train. Jaren ervaring in stijlen en podia zijn te zien en te horen. Toch lijkt de tijd keer op keer stil te staan, zodra hij weer als 'jongen' het podium betreedt.

Loes Diederen
The lady on the tenor saxophone! Van big band tot rock band, ze heeft het allemaal in haar repertoire. De melodielijnen, de solo's, de fills ... zo typerend voor de sound van Cal &The Leavin' Train.  Vol overtuiging, charisma en plezier laat Loes haar saxofoon door de muziek sprankelen. Ze bepaalt hiermee sterk het karakter van de songs ... gedreven, muzikaal en een tikkeltje mysterieus.

Niels Hochstenbach
De meest recente aanwinst van de band. Een jonge, getalenteerde multi-instrumentalist die de schoenen van zijn illustere voorganger Hans zeker kan vullen. Groove, rhythm, energy and loads of stage presence is wat deze man brengt. Een nieuwe muzikale dimensie voor Cal &The Leavin' Train!

Paul Pelzer
Voor onze pianoman is niets teveel. Toetsenist Paul is muzikant in hart en nieren. Met zijn sterke piano/synth harmonieën als ook scheurende Hammond partijen komt de volledige essentie van de songs tot bloei - van klein en intiem tot dramatisch en bombastisch; alles valt op z'n plek! 

Dwayne Houben
Onze hartslag, the rhythm and groove. Hij houd onze trein niet alleen op snelheid.. Maar maakt onze muziek tevens krachtig en onvoorspelbaar.. Zijn fills zijn strak en zijn beats héérlijk dansbaar. Muziek is zijn passie, licht en drums zijn toekomst. Een veelbelovend talent voor- en op het podium.